ON AIR

ຟັງວິທະຍຸ FM103.7Mhz ອອນລາຍ
Listen to Radio FM103.7Mhz Online

ຄຸນປະໂຫຍດຂອງຫົວຜັກບົ່ວໃບ

ຜັກບົ່ວໃບເປັນຜັກທີ່ໃຊ້ໄດ້ທັງໃບ ແລະ ຫົວ ເພື່ອປຸງແຕ່ງກິນ, ປະດັບເພື່ອໃຫ້ອາຫານມີສີງົດງາມ. ນອກຈາກນີ້ຜັກບົ່ວຍັງເປັນຜັກທີ່ສາມາດຊ່ວຍບັນເທົາອາການເປັນຫັວດ ແລະ ການຕິດເຊື້ອຕ່າງໆ, ຊ່ວຍຫລຸດຜ່ອນໄຂມັນໃນເສັ້ນເລືອດ ແລະ ປ້ອງກັນພະຍາດຫລອດເລືອດຫົວໃຈຕີບຕັນໄດ້ດີ, ແຕ່ຫຼາຍທ່ານບໍ່ມັກກິ່ນຂອງມັນ. ດັ່ງນັ້ນ, ຈຶ່ງມິວິທີດັບກິ່ນຂິວ ແລະ ລົດຊາດຮຶນຂອງຜັກບົ່ວມາແນະ ນຳຄື ກ່ອນຈະກິນຄວນລ້າງໃຫ້ສະອາດ, ຕັດເປັນຕ່ອມພໍດີຄຳກ່ອນແລ້ວໃຫ້ເອົາໄປແຊ່ໃນນ້ຳທີ່ປະສົມກັບນ້ຳກ້ອນເຢັນປະມານ 5 – 10 ນາທີ ກໍ່ຈະສາມາດດັບກິ່ນດັ່ງກ່າວ ແລະ ເຮັດໃຫ້ກິນໄດ້ງ່າຍຂຶ້ນ.