ON AIR

ຟັງວິທະຍຸ FM103.7Mhz ອອນລາຍ
Listen to Radio FM103.7Mhz Online

ປະໂຫຍດຂອງໝາກຂາມປ້ອມ

–         ແກ້ໄອ ບາງຊະນິດນໍາໄປເປັນສ່ວນປະສົມໃນການແກ້ໄຂ້ໄດ້ຢ່າງດີ ຊ່ວຍໃນການຮັກສາອາການອັກເສບທີ່ຄໍເຮັດໃຫ້ຊຸ່ມຄໍຖ້າກິນເຂົ້າໄປ ແລະ ສາມາດຂັບ ເສມຫະໄດ້ດ້ວຍ.

–         ຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫລະ ຈະເຫັນໄດ້ວ່າຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທຸກຊະນິດມັກຈະຕໍ່ຕ້ານ ອະນຸມູນອິດສະຫລະແຕ່ວ່າໃນໝາກຂາມປ້ອມມີຫຼາຍກ່ວາຊະນິດອື່ນໂດຍທົ່ວໄປ ນອກຈາກນັ້ນແລ້ວຍັງມີວິຕາມິນຊີ ຫຼາຍກ່ວານຳໝາກໄມ້ຊະນິດອື່ນເຖິງ 20 ເທົ່າເລີຍ ຈຶ່ງປ້ອງກັນໂຣກມະເຮັງໄດ້ແລ້ວຍັງຕໍ່ຕ້ານຮອຍຕ່າງໆທີ່ເກີດຂຶ້ນໄດ້.

–         ບຳລຸງຜິວ ແລະ ເສັ້ນຜົມ ສາມາດທີ່ຈະບຳລຸງຜິວດ້ວຍວິຕາມິນຊີ ທີ່ມີຫຼາຍກວ່າໝາກໄມ້ຊະນິດອື່ນໆ ຊ່ວຍບຳລຸງເສັ້ນຜົມຈົນຮອດຮາກຜົມ ປ້ອງກັນຜົມລົ່ນ ແລະ ຂາດໄດ້ງ່າຍ ຫາກວ່າມີຜົມແຫ້ງກໍຊ່ວຍໄດ້ເຊັ່ນດຽວກັນ.

–         ໂຣກເບົາຫວານ ມີການວິໄຈວ່າໝາກຂາມປ້ອມສາມາດທີ່ຈະປ້ອງກັນ ແລະ ກຳຈັດນ້ຳຕານສ່ວນທີ່ບໍ່ຈຳເປັນອອກຈາກຮ່າງກາຍ ສາມາດທີ່ຈະຄວບຄຸມປະລິມານນ້ຳຕານໃນຮ່າງກາຍໄດ້ງ່າຍ.

–         ທາງເດີນອາຫານ ມີໃຍອາຫານເປັນຈຳນວນຫຼາຍຈຶ່ງເຮັດໃຫ້ລະບົບການເຮັດວຽກຂອງລະບົບທາງເດີນອາຫານຂອງຮ່າງກາຍເຮັດວຽກໄດ້ປົກກະຕິ ເປັນຢາລະບາຍແຕ່ກິນຫຼາຍກໍລະບາຍຫຼາຍເຊັ່ນກັນ ສາມາດທີ່ຈະລ້າງລຳໄສ້ຂອງເຮົາໄດ້ຢ່າງສະບາຍຊຶ່ງຈະເຮັດໃຫ້ປ້ອງກັນໂຣກມະເຮັງລຳໄສ້ໄດ້ອີກດ້ວຍ.

–         ກຳຈັດຄໍເຣັສເຕີລໍ ສາມາດຫລຸດຄໍເຣັສເຕີລໍໃນກະແສເລືອດໄດ້ ຢຸດຍັ້ງການລວມຕົວຂອງເກັດເລືອດເໝາະສົມກັບຄົນທີ່ມີເບົາຫວານ ໂຣກຕຸ້ຍປ້ອງກັນໄຂມັນໃນເສັ້ນເລືອດ.