ON AIR

ຟັງວິທະຍຸ FM103.7Mhz ອອນລາຍ
Listen to Radio FM103.7Mhz Online

ປະໂຫຍດຂອງໝາກອະໂວກາໂດ

–         ບຳລຸງສະໝອງ ແລະ ປ້ອງກັນໂຣກສະໝອງເຊື່ອມ ມີການຄົ້ນຄ້ວາວ່າການບໍລິໂພກອະໂວກາໂດຢ່າງສະໜ່ຳສະເໝີນັ້ນຈະຊ່ວຍປ້ອງກັນໂຣກສະໝອງເຊື່ອມ ເພາະວ່າມີ ກົດໂອເລອິກ ສູງໃນອະໂວກາໂດຊ່ວຍຮັກສາເນື້ອເຍື່ອຊຶ່ງຊ່ວຍປ້ອງກັນລະບົບປະສາດ ແລະ ສະໝອງເຊື່ອມ ຈຶ່ງເຮັດໃຫ້ການເຮັດວຽກຂອງສະໝອງມີຄວາມໄວ ແລະ ບໍ່ເມື່ອຍຫາກໃຊ້ສະໝອງຢ່າງໜັກ.

–         ຊ່ວຍໃນການເຜົາຜານລະບົບຂອງຮ່າງກາຍເພາະວ່າໃນອະໂວກາໂດມີເອັນໄຊທີ່ຊ່ວຍໃນການເຮັດວຽກລະບົບອາຫານ ຈຶ່ງເໝາະສົມໃນການຫລຸດນ້ຳໜັກ ແລະ ຊ່ວຍໃຫ້ຮ່າງກາຍມີຄວາມສົດຊື່ນ ສົດໃສ ມີຜິວພັນທີ່ດີອີກດ້ວຍ.

–         ອະໂວກາໂດນັ້ນມີໂປຣຕີນທີ່ສູງ ແລະ ມີກົດອະມິໂນ ສຳລັບຮ່າງກາຍໃນການຍ່ອຍໂປຣຕີນທີ່ດີຂຶ້ນ ແລະ ຊ່ວຍໃຫ້ຕັບອ່ອນເຮັດວຽກຢ່າງມີປະສິດທິພາບຊ່ວຍຕໍ່ຕ້ານເຊວມະເຮັງຕ່າງໆ ມີວິຕາມິນອີ ທີ່ຕໍ່ຕ້ານອະນຸມູນອິດສະລະ ເຮັດໃຫ້ປ້ອງກັນເຊວມະເຮັງທີ່ຈະເກີດນັ້ນມີໂອກາດເປັນຫນ້ອຍລົງໄດ້.

–         ຊ່ວຍປ້ອງກັນໂຣກຫົວໃຈໄດ້ ເພາະວ່າມີສານທີ່ສຳຄັນໃນການຊ່ວຍປ້ອງກັນ ແລະ ຄວບຄຸມການເຕັ້ນຂອງຫົວໃຈໄດ້ດີ ເຮັດໃຫ້ມີຄວາມດັນ ແລະ ການໄຫຼວຽນຂອງໂລຫິດທີ່ດີ ມີກົດໂອເລອິກທີ່ມີຫຼາຍໃນໝາກອະໂວກາໂດ.

–         ປ້ອງກັນມະເຮັງເຕົ້ານົມ ມີການສຶກສາອີກເຊັ່ນດຽວກັນວ່າມີ ລູທີນ ວິຕາມິນອີ ແລະ ມີໄຂມັນອິ່ມຕົວສູງກັບໝາກອະໂວກາໂດ ຈຶ່ງຊ່ວຍໃຫ້ຫລຸດຄວາມສ່ຽງການເປັນມະເຮັງເຕົ້ານົມ ໂດຍສະເພາະຜູ້ຍິງທີ່ມີລູກມາແລ້ວ.