ON AIR

ຟັງວິທະຍຸ FM103.7Mhz ອອນລາຍ
Listen to Radio FM103.7Mhz Online

ປະໂຫຍດຂອງໝາກເຜັດ ແລະການກິນເຜັດ

ໝາກເຜັດເປັນພືດທີ່ມີປະໂຫຍດແທ້ໆ ບໍ່ວ່າຄວາມເຜັດຂອງໝາກເຜັດທີ່ມາຈາກສານ ແຄປໄຊຊິນ ແລ້ວໃນເມັດໝາກເຜັດຍັງມີວິຕາມິນເອ ວິຕາມິນຊີ ແຄນຊຽມ ແລະທາດເຫລັກອີກດ້ວຍ.

ໝາກເຜັດຍັງຊ່ວຍເພີ່ມສານແຫ່ງຄວາມສຸກ ເອັນໂດຟິນ ໃຫ້ຜູ້ທີ່ມັກກິນເຜັດ, ບັນເທົາອາການເຈັບປວດ, ບັນເທົາອາການໄຂ້ຫວັດ, ຫລຸດນໍ້າມູກ. ຊ່ວຍຫລຸດປະລິມານຄໍເຣສເຕີຣອນໄດ້ນຳ ຊ່ວຍເພີ່ມອຸນຫະພູມໃນຮ່າງກາຍ ແລະ ຊ່ວຍໃນການເຜົາຜານ ຈຶ່ງມີປະໂຫຍດເລື່ອງການຄວບຄຸມນໍ້າໜັກ. ຊ່ວຍລະລາຍຂີ້ກະເທີ່ ສຳລັບຜູ້ປ່ວຍຫອບຫືດກິນໝາກເຜັດແລ້ວຈະດີຫລາຍ ເພາະຈະຊ່ວຍເຮັດໃຫ້ຫລອດລົມຂະຫຍາຍຕົວໄດ້ດີ. ການກິນໝາກເຜັດບໍ່ເຮັດໃຫ້ຮູ້ສຶກຢາກຄວາມຫວານ ໝາກເຜັດຍັງຊ່ວຍຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫລະ ຫລຸດຄວາມສ່ຽງໃນການເກີດໂຣກມະເຮັງ.