ON AIR

ຟັງວິທະຍຸ FM103.7Mhz ອອນລາຍ
Listen to Radio FM103.7Mhz Online

ສານອາຫານສຳຄັນໃນໝາກໂມ

  1. ໄລໂຄປິນ (Lycopene) ຊ່ວຍໃນການຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫລະຊ່ວຍຫລຸດຄວາມສ່ຽງໃນການເກີດໂຣກມະເຮັງແລະໂຣກຫົວໃຈ
  2. ເບຕາແຄໂລທິນ (Beta-carotene) ເປັນສານທີ່ຮ່າງກາຍນຳມາໃຊ້ເພື່ອປ່ຽນເປັນວິຕາມິນເອຊ່ວຍບໍາລຸງຜິວພັນເເລະເສັ້ນຜົມໃຫ້ແຂງແຮງອີກດ້ວຍ
  3. ຊີລລູໄລ (Citruline) ຊ່ວຍຂະຫຍາຍເສັ້ນເລືອດເຊິ່ງເປັນຜົນດີຕໍ່ລະບົບພູມຄຸ້ມກັນ