ON AIR

ຟັງວິທະຍຸ FM103.7Mhz ອອນລາຍ
Listen to Radio FM103.7Mhz Online

 ຜັກຫວານປ່າອຸດົມໄປດ້ວຍສານຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫຼະ

  • ຜັກຫວານສາມາດນໍາມາປຸງອາຫານໄດ້ຫຼາຍຊະນິດ ເຊັ່ນ: ແກງສົ້ມ ແກງຈືດ ເປັນຕົ້ນ
  • ນິຍົມນໍາຜັກຫວານມາເປັນແກ້ມອາຫານຣົດຈັດຈຳພວກ ຕໍາ ແລະ ລາບ ຫຼື ຈໍ້າກັບແຈ່ວໄດ້ທຸກຊະນິດ
  • ປະໂຫຍດຂອງຜັກຫວານປ່າ ຄົນບູຮານນິຍົມນໍາມາເຮັດຢາສະໝຸນໄພເພື່ອຮັກສາພະຍາດໄດ້ຫຼາຍຊະນິດ
  • ມີໂປຣຕີນ ວິຕາມິນຊີ ແລະ ໃຍອາຫານສູງ ຊ່ວຍຫລຸດອາການເລືອດອອກຕາມເຟັນແຂ້ວ ແລະ ຊ່ວຍໃຫ້ລະບົບຂັບຖ່າຍເຮັດວຽກໄດ້ດີ
  • ຮາກຜັກຫວານປ່າ ສາມາດນໍາມາຕົ້ມເພື່ອແກ້ອາການປວດມົດລູກ ແລະ ແກ້ດີພິການ
  • ແກນຕົ້ນຜັກຫວານສາມາດນໍາມາຕົ້ມຮັບປະທານແກ້ອາການປວດຕາມຂໍ້
  • ແກ້ຮ້ອນໃນກະຫາຍນໍ້າ ເຮັດໃຫ້ຮູ້ສືກຊຸ່ມຊື່ນຂຶ້ນ
  • ຜັກຫວານອຸດົມໄປດ້ວຍສານຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫຼະທີ່ສຳຄັນ ຊ່ວຍຫລຸດຄວາມສ່ຽງໃນການເກີດພະຍາດມະເຮັງເຊັ່ນ ເບຕ້າແຄໂຣທີນ ວິຕາມິນເອ ວິຕາມິນຊີ ແລະ ສານປະກອບຟິນອາລິກ
  • ຊ່ວຍຫລຸດອາການໄຂ້ ເຮັດໃຫ້ໄຂ້ເຊົາໄວຂຶ້ນ
  • ປະໂຫຍດຂອງຜັກຫວານປ່າ ນໍາມາເຮັດຊາຜັກຫວານປ່າ ດື່ມແກ້ຮ້ອນໃນ ແລະ ຕ້ານສານອະນຸມູນອິດສະຫຼະ
  • ຜັກຫວານປ່າມີປະໂຫຍດແກ້ອາການກະສັບກະສ່າຍ
  • ຜັກຫວານປ່າມີແຄວຊຽມ ແລະ ຟອດຟໍຣັດສູງ ມີປະໂຫຍດຊ່ວຍບໍາລຸງກະດູກ ແລະ ແຂ້ວ
  • ນິຍົມນໍາມາເປັນສ່ວນປະກອບຂອງຢາແຜນບູຮານເພື່ອແກ້ທາດໄຟ
  • ປະໂຫຍດຂອງຜັກຫວາານປ່າຊ່ວຍເພີ່ມນໍ້ານົມແມ່ຫຼັງການເກີດລູກໄດ້ໂດຍນໍາມາຕົ້ມຮ່ວມກັບຕົ້ນນົມສາວ
  • ໃບ ແລະ ຮາກສາມາດນໍາມາຕໍາເພື່ອຮັກສາບາດແຜໄດ້ ຊ່ວຍໃຫ້ບາດແຜເຊົາໄວຂຶ້ນ